Harman 507085, Aleea 14 Nr. 14A, Jud. Brasov
Tel./Fax: +40 268 333034, +40 368 436070
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

harta site

Tunele Brasov

despre noi Tunele Brasov, una dintre principalele firme de constructii din zona, realizeaza lucrari de constructii si reparatii tuneluri, constructii civile si industriale, subtraversari, constructii poduri, lucrari de canalizare,consolidare structuri, etc.

Tunele Brasov continua traditia constructorilor romani de tunele intr-o abordare noua, dinamica cu aportul unor ingineri care, desi tineri, au deja o vasta experienta in constructiile de acest gen in tara si in strainatate.

Ca o recunoastere a rezultatelor pozitive obtinute in activitatea noastra organizatorica si de productie mentinem Certificarea Sistemului de Management Integrat:Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate Ocupationala conform SR EN ISO 9001:2008,SR EN ISO 14001:2005,OHASIS 18001:2007 de la organismele de certificare SRAC si IQ Net.

Targetul societatii este piata constructiilor si reabilitarii tunelurilor, dar si lucrarile de arta, constructiile civile si industriale.

Parte din cifra de afaceri a companiei o constituie subtraversarile, latura a activitatii noastre pe care ne preocupam sa o dezvoltam prin investitii in echipamente si implementarea celor mai noi tehnologii in domeniu.

Calitatea personalului,dorinta de a a deveni un etalon in mediul constructiilor din Romania, credem noi ca sunt garantia pe care o ofera la aceasta data Tunele Brasov.

Totodata Tunele Brasov se bucura si de colaborarea cu specialisti recunoscuti pe plan mondial in proiectarea si managementul proiectelor de acest tip.

Ancore Autoforante Mall Afi Palace Brasov
    Anul 2017 este unul important pentru Tunele Brasov S.R.L, deoarece in cadrul lucrarii de Stabilizate Mal
Cladire de birouri P+4E
In 2016 S.C Tunele Brasov S.R.L a inceput cu un proiect de anvergura si anume o cladire pentru birouri,de 4 et
Bazine pentru apa
     In 2015 firma a avut de-a face cu mute lucrari hidrotehnice,in special bazine pentru statii de epurare
Consolidari structuri de rezistenta
      Odata cu intelegerea importantei reducerii riscului la seism in Romania au aparut numeroase proiecte
Constructii Civile si Industriale
  Tunele Brasov acopera aproape intreaga gama de constructii civile si industriale, de la biserici, ansamb

Certificari ISO

certificari iso

Login Form